<h2>ΜΕΛΙ ΤΣΟΝΑΚΑ</h2><p>Με αγάπη και μεράκι παράγουμε και σας προσφέρουμε ποιοτικό μέλι θυμαρίσιο, ανθέων και ελάτου υψηλής θρεπτικής αξίας, μοναδικό σε αρώματα και γεύση,  χωρίς πρόσθετα π.χ. γλυκόζη και πάντα σε οικονομικές τιμές... </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.melitsonaka.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕ ΓΕΥΣΗ & ΑΡΩΜΑ</h2><p>Με αγάπη και μεράκι παράγουμε και σας προσφέρουμε ποιοτικό μέλι θυμαρίσιο, ανθέων και ελάτου υψηλής θρεπτικής αξίας, μοναδικό σε αρώματα και γεύση,  χωρίς πρόσθετα π.χ. γλυκόζη και πάντα σε οικονομικές τιμές... </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.melitsonaka.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΥΨΗΛΗ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΑΞΙΑ</h2><p>Με αγάπη και μεράκι παράγουμε και σας προσφέρουμε ποιοτικό μέλι θυμαρίσιο, ανθέων και ελάτου υψηλής θρεπτικής αξίας, μοναδικό σε αρώματα και γεύση,  χωρίς πρόσθετα π.χ. γλυκόζη και πάντα σε οικονομικές τιμές... </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.melitsonaka.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ</h2><p>Με αγάπη και μεράκι παράγουμε και σας προσφέρουμε ποιοτικό μέλι θυμαρίσιο, ανθέων και ελάτου υψηλής θρεπτικής αξίας, μοναδικό σε αρώματα και γεύση,  χωρίς πρόσθετα π.χ. γλυκόζη και πάντα σε οικονομικές τιμές...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.melitsonaka.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Γύρη
ΓΥΡΗ
Μελισσοκομία Τσονάκα | Μέλι, Γύρη & Βασιλικός Πολτός  Γαλαξίδι | Φωκίδα

Η επιχείρησή μας “Μελισσοκομία Τσονάκα” η οποία εδρεύει στη Βουνιχώρα στο Γαλαξίδι Φωκίδας, με αγάπη και μεράκι σας προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας γύρη σε οικονομικές τιμές.
 
Η γύρη είναι το προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από διάφορα λουλούδια. Είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα, ορμόνες, ένζυμα και άλλα χρήσιμα συστατικά που το καθιστούν ένα προϊόν με τεράστια διατροφική και θεραπευτική αξία

Ανάλογα με την ανθοφορία και τις συνθήκες, τα χαρακτηριστικά
της γύρης είναι τα εξής:
 Ποικιλία στο χρώμα ανάλογα με την ποσότητα μεταλλικών αλάτων, υγρασίας και ηλιοφάνειας.
 Έντονη και ευχάριστη μυρωδιά.
 Ποικιλία στη γεύση (γλυκιά, όξινη, πικρή, αλμυρή) ανάλογα με τα είδη λουλουδιών από τα οποία συλλέγεται.
 
Συνιστάται όταν έχουμε:
 Απώλεια βάρους
 Εντερικές ανωμαλίες
 Ψύχωση, στρες και νευρασθένειας
 Απώλεια μνήμης
 Κακού μεταβολισμού
 Ήπιες αλλεργικές εκδηλώσεις
 Προβλήματα προστάτη
 Βελτιώνει την τριχοφυΐα
 Προβλήματα εμμηνόπαυσης
 Βοηθά τη ρύθμιση της λειτουργίας του αναπαραγωγικού συστήματος στον άνδρα και στη γυναίκα
 
Δοσολογία
15gr γύρης (1 κουταλιά της σούπας) την ημέρα, καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Είμαστε σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας και σκοπός μας είναι αφού τα δοκιμάσετε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. 
 
Για οποιαδήποτε απορία ή για να κάνετε την παραγγελία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 



Μέλι, Γύρη & Βασιλικός Πολτός 
Βουνιχώρα, Γαλαξίδι 
Τηλ: 2265065340 Κιν: 6973738627, 6973738628